Hele dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kiddoozz biedt u de mogelijkheid om uw gezinsleven en werk prima met elkaar te combineren. U kunt gebruik maken van onze hele dagopvang vanaf 07.00 – 19.00 uur. De begin- en eindtijden kunnen per locatie verschillen (zie elders op deze website onder ‘locaties’).

De groepen

De groepssamenstelling kan per locatie verschillen. In een babygroep verblijven kinderen totdat zij ongeveer 18 maanden oud zijn. Op dat moment stromen zij door naar een dreumes/peutergroep. Ook zijn er locaties met verticale groepen. Op deze groepen verblijven kinderen hun hele kinderopvangtijd, dus van 0-4 jaar.

Hoe stimuleren wij uw kind?

Bij Kiddoozz kan uw kind spelen in een stimulerende omgeving. Kinderen leren bij ons, hoe ze met anderen kunnen spelen en dat elk kind anders is. Zo bereiden we kinderen voor op hun plek in de samenleving. Ook werken wij met het VVE programma , waarbij uw kind al vroeg voorschoolse educatie mag ontvangen en we op een gestructureerde wijze zowel de taal- als rekenvaardigheden van uw kind stimuleren.

De peuters stimuleren we spelenderwijs in hun ontwikkeling. De pop Puk is een vast vriendje op de groep en beleeft alles met de kinderen mee. Met de observatiemethode KIJK! volgen we de ontwikkeling van onze kinderen.

Maaltijden

Bij Kiddoozz kunt u rekenen op gezonde en verse voeding. Op de kinderdagverblijven eten we gemiddeld 3keer per week een warme maaltijd met elkaar.

Meer dan opvang

Bij Kiddoozz krijgen de kinderen meer dan alleen opvang. Wij bieden u en uw kind:

  • Gezonde en warme maaltijden
  • Aandacht voor de ontwikkeling van ieder kind
  • Vroeg- en voorschools educatieprogramma voor peuters
  • Overleg met ouders en hulp bij de aanvraag van eventuele toeslagen
  • Ruime openingstijden
  • Samenwerking met andere opvoedpartners in Rotterdam, Dordrecht en Vlaardingen