KDV/BSO Strevelsweg

Hele Dagopvang en Buitenschoolse Opvang aan de Strevelsweg

KDV/BSO Strevelsweg ligt heel knus in een gezellige buurt. We hebben de beschikking over een aantal winkelpandjes die we omgetoverd hebben tot sfeervolle kinderdagverblijf groepen en een buitenschoolse opvang gesitueerd rond een hofje. In het midden ligt een speelpleintje. De kinderen kunnen daar heerlijk spelen en de buurt geniet daar erg van mee: de bewoners komen vaak een kijkje nemen.

Op ons kinderdagverblijf bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar de mogelijkheid om deel uit te komen maken van één van onze groepen. Samen met u als ouder/verzorger werken wij aan de ontwikkeling van uw kind. Het programma VVE (Vroeg Voorschoolse Educatie) Ben ik in Beeld stelt ons in staat om aan de hand van thema's o.a. de taalontwikkeling van kinderen te stimuleren.

 

Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen genieten van ons aanbod binnen onze BSO groep. We bieden een gevarieerd activiteitenprogramma na schooltijd op studiedagen en een speciaal programma tijdens de schoolvakanties. U kunt bij ons het aantal vakantieweken afnemen dat aansluit bij uw wens. Wij gaan er echter vanuit dat u de helft (6 weken) minimaal afneemt. Heeft u interesse neemt u dan contact op met Planning en Plaatsing telnr. 010-2041820.

KDV Strevelsweg is geopend van 07.00 tot 19.00 uur.

BSO Strevelsweg is geopend van 07.00 tot 18.30 uur. Verlenging is mogelijk van 18.30 uur tot 19.00 uur.

LRKP KDV: 747922925
LRKP BSO: 120235213

BSO Strevelsweg werkt samen met de volgende basisscholen:

Het ophalen van uw kind van een school die hier niet genoemd wordt behoort wellicht wel tot de mogelijkheden. Kiddoozz doet haar uiterste best om aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt contact opnemen met onze afdeling Planning en Plaatsing via telefoonnummer 010-2041820 of een email sturen naar planning@kiddoozz.nl