KDV/BSO Nieuwe Langeweg

Hele Dagopvang en buitenschoolse opvang aan de Nieuwe Langeweg

De locatie Nieuwe Langeweg ligt op industrieterrein De Gadering tussen de wijken Tussenwater en Oudeland. Het kinderdagverblijf huisvest babygroepen (van 0 tot 18 maanden), peutergroepen (van 18 maanden tot 4 jaar)en verticale groepen (van 0 tot 4 jaar). Op deze locatie hebben we gekozen voor een kleine BSO waar we 10 kinderen kunnen ontvangen. 

Alle groepen van het kinderdagverblijf komen uit op de grote, omheinde speelplaats waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. We hebben leuke speeltoestellen, zelfs eentje voor de baby's: op een piepklein glijbaantje kunnen ze hun motoriek goed uittesten. Buitenspelen doen we trouwens veel en graag. Dankzij de grote zonwering kunnen we ook op heel warme dagen naar buiten.

Alle lokalen in het kinderdagverblijf hebben een eigen kleur. Aan de deur zie je al waar je bent: de rode, gele, blauwe ... groep. Alle lokalen zijn met elkaar verbonden door een tussendeur. Die deur staat vaak open. Vooral de allerkleinsten gaan graag op stap.

Samen met u als ouder/verzorger werken wij aan de ontwikkeling van uw kind. Het programma VVE (Vroeg Voorschoolse Educatie) PUK & KO stelt ons in staat om aan de hand van thema's o.a. de taalontwikkeling van kinderen te stimuleren.

KDV Nieuwe Langeweg is geopend van 07.00 tot 19.00 uur.

LRKP KDV: 212643629

BSO aan de Nieuwe Langeweg

Bij Kiddoozz Nieuwe Langeweg bieden wij ook buitenschoolse opvang. De locaties beschikt  over een BSO-ruimte. Op deze locaties zijn kinderen welkom van 0 – 13 jaar!

Wij bieden onze kinderen allereerst veel speelplezier. Daarnaast begeleiden wij hen in hun ontwikkeling op een speelse wijze en willen we samen met u graag de verantwoordelijkheid voor een kansrijke ontwikkeling delen.

Wilt u meer informatie, kom langs op de locatie van uw keuze. Als u van tevoren even belt, zorgen wij voor een rondleiding en beantwoorden wij uw vragen.

Graag zien wij u en uw kind komen!

BSO Nieuwe Langeweg is geopend van 07.00 tot 18.30 uur. Verlenging is mogelijk van 18.30 uur tot 19.00 uur.

LRKP BSO: 140853510

BSO Nieuwe Langeweg werkt samen met de volgende basisscholen.

M.i.v. Vanaf schooljaar 2016-2017 (na de zomervakantie) de volgende scholen halen:

Het ophalen van uw kind van een school die hier niet genoemd wordt behoort wellicht wel tot de mogelijkheden. Kiddoozz doet haar uiterste best om aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt contact opnemen met onze afdeling Planning en Plaatsing via telefoonnummer 010-2041820 of een email sturen naar planning@kiddoozz.nl