KDV/BSO Lavasweg

Hele dagopvang en buitenschoolse opvang aan de Lavasweg

Locatie Lavasweg ligt in de wijk westrpunt en huivest vertikale groepen voor kinderen van 0-4 jaar en een BSO met 10 kindplaatsen. De kinderen vinden het prachtig om zoveel vriendjes te hebben om mee te spelen. Er is altijd iemand die met je wil spelen! En de kinderen blijven zolang ze op deze locatie zijn altijd op dezelfde groep, fijn dat ze zo gewend kunnen raken.

De locatie bestaat uit vier voormalige winkelpanden. Daardoor zijn de groepsruimtes licht en ruim. Elke groep heeft een andere vorm en indeling, dat maakt de inrichting speels. De groepen zijn onderling makkelijk te bereiken doordat ze verbonden zijn met een tussendeur. Aan de buitenkant wordt door het gebruik van de “o” uit het logo van Kiddoozz meteen duidelijk dat hier de Kiddoozz-kinderen spelen.

De buitenruimte is voor de kinderen van alle leeftijden erg uitdagend. Er is voor ieder wat doen en ze kunnen er heerlijk spelen en er hun energie kwijt. Die giraffe is het lievelingsdier van iedereen! En op pad gaan, vinden de kinderen ook heerlijk. Met de bolderkar zit je zo midden in het groen!

Samen met u als ouder/verzorger werken wij aan de ontwikkeling van uw kind. Het programma VVE (Vroeg Voorschoolse Educatie) PUK & KO stelt ons in staat om aan de hand van thema's o.a. de taalontwikkeling van kinderen te stimuleren.

KDV Lavasweg is geopend van 07.00 uur tot 19.00 uur.

BSO Lavasweg is geopend van 07.00 uur tot 18.30 uur. Verlenging is mogelijk van 18.30 uur tot 19.00 uur

LRKP KDV: 539938634

LRKP BSO: 230671020

BSO Lavasweg werkt samen met de volgende basisscholen.

Het ophalen van uw kind van een school die hier niet genoemd wordt behoort wellicht wel tot de mogelijkheden. Kiddoozz doet haar uiterste best om aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt contact opnemen met onze afdeling Planning en Plaatsing via telefoonnummer 010-2041820 of een email sturen naar planning@kiddoozz.nl