KDV Charloisse Kerksingel

Hele dagopvang aan de Charloisse Kerksingel

Kiddoozz Charloisse Kerksingel is gevestigd in een sfeervol pand op de hoek van de Charloisse Kerksingel. Op ons kinderdagverblijf bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar de mogelijkheid om deel uit te komen maken van één van onze verticale groepen. Dat geeft de kinderen een uitgelezen kans om met elkaar te spelen en van elkaar te leren. De peuters vinden het reuze interessant om te kijken als een baby de fles krijgt en de baby’s kijken hun ogen uit als de peuters hun mooie knutselwerkje hebben gemaakt. Voorlezen is voor alle leeftijden, daar genieten ze erg van.

De inrichting van het pand is erg kleurrijk en helemaal ingericht naar de kinderen. Ze hebben zelfs hun eigen wc. Als je binnenkomt, krijg je meteen een vrolijk gevoel. De kinderen komen dan ook graag en spelen heerlijk met elkaar. De buitenruimte is een omsloten plein. Groot genoeg om te rennen, maar toch veilig. Met de bolderkar kunnen de kinderen ook de gezellige omgeving verkennen.

Samen met u als ouder/verzorger werken wij aan de ontwikkeling van uw kind. Het programma VVE (Vroeg Voorschoolse Educatie) Ben ik in Beeld stelt ons in staat om aan de hand van thema's o.a. de taalontwikkeling van uw kinderen te stimuleren.

KDV Charloisse Kerksingel is geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur.

LRKP KDV: 100765853