BSO Oude Watering

Buitenschoolse opvang aan de Oude Watering

BSO De Oude Watering ligt in de wijk Beverwaard. Ons onderkomen is mooi en ruim, en ligt vlak aan de dijk. We hebben de beschikking over een eet- /speelkamer, een eet-/relaxkamer, een knutselruimte en een achtertuintje. De Oude Watering biedt voor-, na- en vakantieopvang voor kinderen die naar De Barkentijn, De Regenboog of naar De Willeart gaan.
Buitenspelen doen de kinderen veel en graag. Bijvoorbeeld op het schoolplein van De Barketijn, gelegen tegenover de BSO. Maar soms gaan we ook naar Speeltuin de Stormpolder. Meestal doen we dat samen met BSO Keverborg. Deze BSO ligt op loopafstand van De Oude Watering en veel activiteiten ondernemen we dan ook gezamenlijk. De kinderen vinden dat erg leuk.

Blijven we binnen, dan amuseren we ons ook prima. Bijvoorbeeld met onze populaire voetbaltafel, het grote relaxkussen of een van de andere leuke spelletjes. Per dag maken maximaal 38 kinderen gebruik van onze opvang.

Vanuit de BSO werken we zoveel mogelijk mee aan 'Brede School' activiteiten. Zo brengen we de kinderen graag naar turnen, tafeltennis, judo, honkbal of blokfluitles. Natuurlijk moet het organisatorisch in te passen zijn, maar over het algemeen komen we daar wel uit. Want samen sporten of muziek maken, is tenslotte veel te leuk!

BSO De Oude Watering is geopend van 07.00 tot 18.30 uur.
LRKP BSO: 136867509 

BSO Oude Watering werkt samen met de volgende basisscholen:

Het ophalen van uw kind van een school die hier niet genoemd wordt behoort wellicht wel tot de mogelijkheden. Kiddoozz doet haar uiterste best om aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt contact opnemen met onze afdeling Planning en Plaatsing via telefoonnummer 010-2041820 of een email sturen naar planning@kiddoozz.nl