BSO Mr. Baarsschool

BSO Mr. Baars

BSO Meester Baars is gevestigd in de Meester Baars school. In de twee lokalen is een divers aanbod aan speelmateriaal zoals een knutselhoek, een poppenhoek en bouwspullen. Het smartboard wordt regelmatig op educatieve wijze gebruikt. Op BSO Meester Baars is er altijd wel een workshop waar je aan mee kunt doen. Denk aan activiteiten zoals zumba, koken, knutselen, breien en sport- & spel activiteiten.Op het schoolplein en in de speeltuin wordt er buiten gespeeld. Het nabijgelegen stadspark De Twee heuvels bevind zich in de buurt. 

Wij bieden voorschoolse opvang aan vanaf 07.30 uur. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij geopend van 14.15 uur tot 18.30 uur en op woensdag van 11.30 tot 18.30 uur.

Tijdens schoolvakanties voegen BSO Meester Baars en BSO Sport samen. Daarbij worden de mei- en zomervakantie gevierd op BSO Sport de Zwervers. De overige vakanties op BSO Meester Baars. De openingstijden zijn: 07.30 tot 18.30 uur. 

LRKP: 991204888

BSO Meester Baars werkt samen met de volgende basisscholen: 

Het ophalen van uw kind van een school die hier niet genoemd wordt behoort wellicht wel tot de mogelijkheden. Kiddoozz doet haar uiterste best om aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt contact opnemen met onze afdeling Planning en Plaatsing via telefoonnummer 010—20141820 of een email sturen naar planning@kiddoozz.nl