BSO Keverborgstraat

Buitenschoolse opvang aan de Keverborgstraat

BSO de Keverborg ligt in de wijk Beverwaard, evenals onze BSO Oude Watering. De Keverborg is een zelfstandige BSO, waar dagelijks zo'n 30 kinderen kunnen komen genieten van het aanbod.

We bieden programma's na schooltijd op studiedagen en een speciaal programma wordt aangeboden tijdens de schoolvakanties.

Voor schooltijd kunnen de kinderen om 7.00 uur terecht voor een ontbijtje en rustig opstarten met vrij spel. Rond 8.10 uur worden de kinderen naar school gebracht. Op woensdagmiddag hebben we de gelegenheid om voor u kind(eren) een warme maaltijd te bereiden.

U kunt bij ons het aantal vakantieweken afnemen dat aansluit bij uw wens. Wij gaan er echter vanuit dat u de helft (6 weken) minimaal afneemt. Heeft u interesse neemt u dan contact op met Planning en Plaatsing telnr. 010-2041820.

We bieden een gevarieerd activiteitenprogramma voor de kinderen.
BSO Keverborg en BSO De Oude Watering werken samen. De kinderen gaan graag even op bezoek bij de andere BSO en nemen daar deel aan de activiteiten.
 
Tevens kennen onze pedagogisch medewerkers alle kinderen van beide BSO's dat maakt dat de samenwerking voor alle kinderen vertrouwd aanvoelt.
 
BSO Keverborg is geopend van 7.00 tot 18.30 uur
 
LRKP KDV:  853885345 
 

BSO Keverborgstraat werkt samen met de volgende basisscholen:

Het ophalen van uw kind van een school die hier niet genoemd wordt behoort wellicht wel tot de mogelijkheden. Kiddoozz doet haar uiterste best om aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt contact opnemen met onze afdeling Planning en Plaatsing via telefoonnummer 010-2041820 of een email sturen naar planning@kiddoozz.nl