BSO de Schiecentrale

4 t/m 12 jaar 

In het bijzondere pand De Schiecentrale in het Lloydkwartier is BSO De Schiecentrale gevestigd. Er is een atelier waar kinderen naar hartelust de mooiste creaties kunnen maken. In de speelzaal kunnen toneelstukjes worden opgevoerd op het podium. Wanneer je de trap opgaat kom je in een grote open ruimte waar spelletjes kunnen worden gespeeld, een film kan worden gekeken en kan worden gegamed. Daarbij is er een open keuken waar kinderen ook zelfstandig aan de slag mogen. De afgesloten bibliotheek dient als rustruimte. BSO De Schiecentrale heeft een moderne speelplaats voor de deur. Voor sport activiteiten wordt er gebruik gemaakt van de sportvelden. Op de BSO worden veel leuke activiteiten en workshops aangeboden. 

Wij bieden voorschoolse opvang aan vanaf 07.30 uur. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij geopend van 14.15 uur tot 18.30 uur en op woensdag van 11.30 tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties zijn wij de gehele dag geopend: van 07.30 tot 18.30 uur. 

LRKP: 716176221

BSO De Schiecentrale werkt samen met de volgende basisscholen: 

Het ophalen van uw kind van een school die hier niet genoemd wordt behoort wellicht wel tot de mogelijkheden. Kiddoozz doet haar uiterste best om aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt contact opnemen met onze afdeling Planning en Plaatsing via telefoonnummer  010 – 204 18 20 of een email sturen naar planning@kiddoozz.nl