BSO de Kleine Pijler

Voor 4 t/m 7 jaar 

BSO De Kleine Pijler bevind zich in basisschool De Kleine Pijler. De BSO beschikt over twee lokalen en een keuken. Het ene lokaal heeft een poppenhoek, een keukentje, een verkleedhoek, spelletjes, bouwmateriaal en een leeshoek. Het andere lokaal functioneert als atelier en heeft naast knutselmateriaal ook een bouwhoek, een leeshoek en een spelletjes kast. In dit lokaal kan er op zijn tijd ook een film gekeken worden. 

In onze keuken worden de warme maaltijden bereid en vinden kookworkshops plaats. Buiten spelen met fietsjes en ander speelmateriaal kan veilig op het binnenplein. Regelmatig gaan de kinderen ook naar speeltuin De Vuurklip, die aan BSO De Kleine Pijler grenst. Er worden vaak sport- en spel activiteiten aangeboden in de kleine gymzaal in de school en in de grote gymzaal van basisschool de Wissel.

Wij bieden voorschoolse opvang aan vanaf 07.30 uur. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij geopend van 14.15 uur tot 18.30 uur en op woensdag van 11.30 tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties zijn wij de gehele dag geopend: van 07.30 tot 18.30 uur. 

LRKP: 909518804

BSO De Kleine Pijler werkt samen met de volgende basisscholen: 

Het ophalen van uw kind van een school die hier niet genoemd wordt behoort wellicht wel tot de mogelijkheden. Kiddoozz doet haar uiterste best om aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt contact opnemen met onze afdeling Planning en Plaatsing via telefoonnummer 010—20141820 of een email sturen naar planning@kiddoozz.nl