BSO de Schakel

Buitenschoolseopvang bij BSO de Schakel

BSO de Schakel is een kleine, sfeervolle buitenschoolse opvang, speciaal voor kinderen van Basisschool De Schakel. Daarom ook zijn we gehuisvest ín de school. Een prettige situatie voor de kinderen: door het goede, onderlinge contact ervaren de kinderen school en BSO als één geheel.

BSO de Schakel kan gebruikmaken van het achterplein van de school om buiten te spelen. En is het slecht weer? Dan leven we ons lekker uit in de gymzaal. Want lichaamsbeweging is ontzettend belangrijk voor de kinderen. We besteden daar dan ook veel tijd en aandacht aan. Het Fitproject van de school biedt ons een mooi aanknopingspunt.

BSO de Schakel is aangemeld bij Wijkwerkteam Hoogvliet. Dit team organiseert veel leuke activiteiten in de buurt van de BSO en daar maken we dankbaar gebruik van. Zo zijn we vaak te vinden in de sporthal, speeltuin of op de kinderboerderij. Elke maand is er wel een interessante workshop of spannende wedstrijd. De kinderen vinden het prachtig!

BSO de Schakel is geopend van 07.00 tot 18.30 uur.

LRKP BSO: 522519088

BSO de Schakel werkt samen met de volgende basisschool:

Het ophalen van uw kind van een school die hier niet genoemd wordt behoort wellicht wel tot de mogelijkheden. Kiddoozz doet haar uiterste best om aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt contact opnemen met onze afdeling Planning en Plaatsing via telefoonnummer 010-2041820 of een email sturen naar planning@kiddoozz.nl