BSO de Beabende

BSO de Beabende ligt in de wijk het Nieuwe Westen en deelt het pand met ons kinderdagverblijf Beatrix. De Beabende is een BSO waar dagelijks 10 kinderen voor en na schooltijd kunnen ontspannen en genieten van alle activiteiten die wij te bieden hebben. Wij zijn geopend vanaf 7.30 tot 18.00.

Wat BSO de Beabende zo bijzonder maakt is dat de kinderen een eigen verborgen binnentuin ter beschikking hebben, waar zij heerlijk kunnen spelen, ravotten en ontspannen na een schooldag.

Daarnaast is er tijdens studiedagen en schoolvakanties een speciaal programma voor de kinderen zodat zij zich ook dan uitstekend vermaken.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u contact opnemen met de locatie voor een rondleiding of plaatsing en planning voor meer informatie over beschikbaarheid en de verschillende opvangmogelijkheden voor uw kind.

LRKP BSO: 189373453

BSO de Beabende werkt samen met de volgende basisscholen:

Het ophalen van uw kind van een school die hier niet genoemd wordt behoort wellicht wel tot de mogelijkheden. Kiddoozz doet haar uiterste best om aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt contact opnemen met onze afdeling Planning en Plaatsing via telefoonnummer 010-2041820 of een email sturen naar planning@kiddoozz.nl